back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ήττα με το βαρύ 3-0 για την ΑΕΚ από τη Μπράγκα

Διαβάστε επίσης

Βαριά ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η ΑΕΚ από τη Μπράγκα στην Πορτογαλία για την 1η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες της… Και η Μπράγκα όμως πίεσε και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, μολονότι δεν θύμιζε την Μπράγκα των προηγούμενων ετών με τα φοβερά τρεξίματα και το ασφυκτικό πρέσινγκ.

Μία σέντρα του Εσκάγιο από τα δεξιά, ο Γκαλένο κέρδισε στον “αέρα” τον Βασιλαντωνόπουλο και η μπάλα πήγε σε ένα σημείο που ο Τσιντώτας δεν μπορούσε να αντιδράσει, γράφοντας το 1-0 (44’). Αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική η Μπράγκα…

Η ΑΕΚ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να ισοφαρίσει, έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Τσιγκρίνσκι στο 50′ και άλλη μία με τον Κρίστισιτς στο 59′, αλλά η απόφαση του Καρέρα στο 62′ να ρίξει στο ματς τον Λιβάγια, αποδείχθηκε καταστροφική.

Ενώ ξεκίνησε από τα πόδια του η πιο σοβαρή ευκαιρία για την “Ένωση” στο 63′, με τον Ολιβέιρα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων αντί την κενή εστία, στη συνέχεια έκανε δύο τραγικά λάθη που χάρισαν ουσιαστικά τα δύο τελευταία γκολ της Μπράγκα των Παουλίνιο (78′) και Ρικάρντο Χόρτα (88′).

Ο Καρέρα μετά το τρίτο τέρμα της Μπράγκα, τον αντικατέστησε προφανώς εκνευρισμένος από την εικόνα του Κροάτη.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους – Εσγκάιο Μπρούνο Βιάνα Κάρμο Σικέιρα – Αντρέ Κάστρο (92′ Γκιλιέρμε) Μεδέιρο (60’ Α. Χόρτα) Ρ. Χόρτα (92′ Νοβάις) Γκαλένο (84’ Moυσράτι) – Φρανσέρζιο (84’ Moύρα) Παουλίνιο.

ΑΕΚ: Τσιντώτας – Σβάρνας Τσιγκρίνσκι (62’ Τάνκοβιτς) Νεντελτσεάρου – Λόπες Βασιλαντωνόπουλος Κρίστισιτς Σάκχοβ Μάνταλο – Ανσαριφάρντ (62’ Λιβάγια, 89’ Μαχαίρας) Ολιβέιρα.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα