back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το πρόγραμμα εβδομάδας του City drive-in με προβολές και παράσταση stand-up

Διαβάστε επίσης

Το City drive-in της Αθήνας συνεχίζει το πρόγραμμα λειτουργίας του, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και για τον Οκτώβριο.
Διπλές προβολές μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών και live events μας περιμένουν, ενώ ξεχωρίζει η παράσταση stand up comedy του απολαυστικού Διονύση Ατζαράκη, Παλικάρι, το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου.
Η ομάδα του Cinema Alive αποτελεί ένα καταφύγιο από καιρικά φαινόμενα και την πανδημία Covid για τις πιο ασφαλείς βραδιές στην πόλη, γεμάτες σινεμά, μουσικές, stand up comedy shows & live events από την άνεση του αυτοκινήτου σας.
Ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες οθόνες drive in, το City Drive in βρίσκεται καθημερινά με τις πύλες του ανοιχτές στο κέντρο του ΟΑΚΑ, από τις 20.00 έως αργά το βράδυ και με μεταμεσονύκτιες προβολές.

 

Πρόγραμμα προβολών

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

20:30 Οι 12 Πίθηκοι / Twelve Monkeys
22:45 Eyes Wide Shut

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

20:30 Bohemian Rhapsody
22:45 Avengers Endgame

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

21:00 Stand Up Comedy Live – Διονύσης Ατζαράκης
23:00 Gravity

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

10:30 O Ραφτάκος των λέξεων (Θεατρική Παράσταση)
19:15 Back to the Future
21:15 The Departed (Martin Scorsese)

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

20:30 Black Swan
22:45 Matchpoint

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

22:45 Blue Velvet

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

20:30 Η Σιωπή των Αμνών / Silence of the Lambs
22:45 Η 6η Αίσθηση / The Sixth Sense

Πληροφορίες:

Στον χώρο του λειτουργεί food court με πεντανόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά με μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα. Το City drive in είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημενα κατοικίδια τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook – instagram), στην ιστοσελίδα www.driveincinema.gr και στη viva.gr

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού.

Προπώληση εισιτηρίων, εδώ.

City Drive-in στο Ο.Α.Κ.Α.

Στο πάρκινγκ 5 – Πύλη Δ- του Ο.Α.Κ.Α. (είσοδος από Σπύρου Λούη) ►Google Maps

Για καθήμενους χωρίς αυτοκίνητα η πρόσβαση γίνεται από τον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ με σήμανση προς το πάρκινγκ 5 του Ο.Α.Κ.Α. (υπάρχει σήμανση).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα