back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με στόχο τη νίκη ξεκινάει το ευρωπαϊκό της ταξίδι η ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Europa League στην Πορτογαλία, κόντρα στην Μπράγκα, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Δύσκολη αρχή για την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, όπου απόψε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπράγκα για την 1η αγωνιστική στις 22:00-CosmoteSport 2.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους και ο Μάσιμο Καρέρα έχει καταστρώσει το πλάνο του για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με 3-5-2 τον «Δικέφαλο» επί πορτογαλικού εδάφους. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, με τους Βασιλαντωνόπουλο και Λόπες ως φουλ μπακ.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κρίστιτσιτς και Σάχοφ, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Μάνταλος. Το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Λιβάγια και Ανσαριφάρντ (ή Ολιβέιρα).

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, θα ξεκινήσουν με τους Ματέους, Εσκάγιο, Βιάνα, Κάρμα, Σεγκέιρο, Κάστρο, Φρανσέρχιο, Όρτα, Μεδέιρος, Γκαλένο και Παουλίνιο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα