back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ομόνοια

Διαβάστε επίσης

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας την Ομόνοια στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά μία νέα πρόκληση, να διακριθεί στο Europa League, με στόχο να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται διοργάνωση. Ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει την Ομόνοια μέσω και του Ολυμπιακού, υπολογίζοντας πως οι Κύπριοι αναμένεται να κλείσουν κάθε διάδρομο για την «ασπρόμαυρη» επίθεση που θα επιδιώξει να νικήσει τον Φαμπίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα σε σχέση με το πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Μιχάι, ενώ ως φουλ μπακ θα παίξουν ο Γιαννούλης και ο Μάτος. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Νινούα, με τον Τζόλη και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να είναι πίσω από τον Τσόλακ.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Φαμπίνιο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Μπατεάκ, Τζόρντι Γκόμεζ, Παπουλή, Ασαντέ, Σενέ και Ντούρις.

Ο 42χρονος Σκωτσέζος διαιτητής, Μπόμπι Μάντεν θα διευθύνει την αποψινή αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 19:55 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport 3.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα