back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φεύγουν από τη Haas Μάγκνουσεν και Γκροζάν

Διαβάστε επίσης

Με νέο δίδυμο οδηγών αγώνων θα «τρέχει» η Haas το 2021 στη Formula1, καθώς ο Γάλλος Ρομέν Γκροζάν και ο Δανός Κέβιν Μάγκνουσεν αποκάλυψαν σήμερα μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αποχωρούν από την αμερικανική ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Δεδομένου ότι η Haas έχει υπογράψει το νέο «Σύνταγμα» της Formula1 για να παραμείνει στο πρωτάθλημα για τα επόμενα πέντε χρόνια από το 2021, η αμερικανική ομάδα καταστρώνει μια νέα πενταετή στρατηγική.

Αυτή περιλαμβάνει μια διαφορετική κατεύθυνση με τους οδηγούς, με τους Γκροζάν και Μάγκνουσεν να αποχωρούν στο τέλος της χρονιάς, μετά από πέντε και τέσσερις σεζόν στην ομάδα, αντίστοιχα.

Παραμένει άγνωστο ποιοι θα οδηγήσουν το μονοθέσιο της Haas το 2021, αλλά εκτιμάται ότι τουλάχιστον τη μια θέση θα πάρει «πιλότος» από την ακαδημία της Ferrari. Όσον αφορά τους Γκροζάν και Μάγκνουσεν, υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις οδηγού αγώνων σε ομάδες για την επόμενη χρονιά, αλλά, αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητές τους να πάρουν μια θέση είναι ελάχιστες.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα