back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μουσικές βραδιές με ξεχωριστούς καλλιτέχνες και τον Οκτώβριο στην Ταράτσα του Gazarte

Διαβάστε επίσης

Οι μουσικές βραδιές στην Ταράτσα του Gazarte συνεχίζονται και το φθινόπωρο παρουσιάζοντας πληθώρα αναγνωρισμένων καλλιτεχνών της αθηναϊκής σκηνής.

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στην Ταράτσα του Gazarte τις Παρασκευές του Οκτωβρίου, παρέα με δύο μουσικούς, τον Φώτη Σιώτα στο βιολί, τις λούπες και τα φωνητικά και τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο.
Oι τρεις τους θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό trio, σε μια συνάντηση που έχει ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση για το κοινό!
Mετά τη sold-out εμφάνισή τους στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τον Ιούλιο, συναντιούνται στη σκηνή της Ταράτσας του Gazarte, πειραματίζονται και προσεγγίζουν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Παύλου, δίνοντάς τους νέα δυναμική. Στο πρόγραμμα αυτό θα υπάρχουν και αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.
Κιθάρες, πλήκτρα, βιολί, βιόλα, μπάσο και λούπες, θα μπλέξουν με τη φωνή και τους στίχους δίνοντας μας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Τιμές Εισιτηρίων
Εισιτήρια: 15 ευρώ
Διάθεση Εισιτηρίων: Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876

Ανακοίνωση: Η συναυλία Παύλος Παυλίδης trio που ήταν προγραμματισμένη για τις 23 Οκτωβρίου στο Gazarte αναβάλλεται.
O Παύλος Παυλίδης θα επιστρέψει στην ταράτσα του Gazartete με καινούργια ηλεκτρική μπάντα αυτή τη φορά, από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και για κάθε Παρασκευή.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου σε μία συλλεκτική on-stage συνάντηση, 3 live acts, οι RSN & the Electric Quartet ft. MC Yinka, Blend Mishkin ft. Sugahspank και BnC & The Disco Vampire Soundsystem αναλαμβάνουν να ηλεκτρίσουν την Ταράτσα του Gazarte.
O παραγωγός, dj και μουσικός RSN με τους Electric Quartet, τη μπάντα που έχει δημιουργηθεί για να μεταφράσει live τη μουσική του συμπράττουν με τον MC Yinka και μας αποπλανούν με hip-hop/funk tunes.
O Blend Mishkin, είναι ιδρυτικό μέλος της δισκογραφικής Cast-a-blast, μαζί με Sugahspank, BNC The Disco Vampire και Palov, που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2006 και συνδημιουργός του Jamaican Bass Movement (2013). Τον Ιούλιο του 2015 κυκλοφόρησε το ένατο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο Survival of the Fittest μέσω της Nice Up! Records (UK) με συμμετοχές καλλιτεχνών απο την παγκόσμια reggae και dancehall σκηνή. Με τη Sugahspank, δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία τους δουλειά, έγραψαν οκτώ νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε άλμπουμ.
O BNC είναι μουσικός παραγωγός, γεννημένος στον Άγιο Δομίνικο στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Βασικός MC με τους Blend Mishkin & Roots Evolution, Happy Dog Project, Cast– a–Blast Sound System, Champagne & Reefer, Capitan Futuro και το νέο ομώνυμο σχήμα του “The Disco Vampire Band”.

Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση: 7€ | Ταμείο: 9€
***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.
Διάθεση Εισιτηρίων: Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876
Ώρα προσέλευσης: 20.30 | Ώρα έναρξης: 21.30

Η WorldJazz βοκαλίστρια και ερμηνεύτρια Αγγελική Τουμπανάκη από το 2003 συλλέγει ήχους, ερευνά, ονειρεύεται… και δημιουργεί μουσικές κολεκτίβες. Μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες-μουσικούς, διασταυρώνουν ήχους, συναισθήματα, βιώματα, με στόχο την ελεύθερη έκφραση, τη διαδραστική δημιουργία και την πηγαία χαρά για τη μουσική.
Στo Roof Stage του Gazarte την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, παρουσιάζει το πολυσυλλεκτικό «Crossovers: από την παράδοση στη σύγχρονη φόρμα» και μας καλεί να ενωθούμε και να αφεθούμε στα τραγούδια των παραδόσεων και της καρδιάς μας.
Εφτά καταξιωμένοι μουσικοί της παραδοσιακής και τζαζ σκηνής· δημιουργούν, δομούν τη στιγμή αβίαστα, συνθέτοντας ένα κράμα παραδοσιακής μουσικής και σύγχρονης φόρμας. Ένα εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα· σκοποί των Βαλκανίων, μελωδίες της Μεσογείου και της Ανατολίας αναμειγνύονται με σύγχρονη αρμονία, crossover αυτοσχεδιασμούς και βοκαλισμούς. Ένα πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον· τραγούδια ορόσημα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής ενορχηστρώνονται ευρηματικά με φυσικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, λούπες και πολυφωνίες. Παράλληλα παρουσιάζονται πρωτότυπες συνθέσεις από το world jazz δίσκο “Toubanaki & the Buzz Bastardz” (2015).
Συντελεστές:
Παντελής Στόικος: τρομπέτα, καβάλ, συνθέσεις
Γιάννης Παπαναστασίου: άλτο, σοπράνο σαξόφωνο
Βασίλης Κετεντζόγλου: κιθάρα, συνθέσεις
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, loops
Γιάννης Παπαγιαννούλης: multipercussion set
Ηλίας Δουμάνης: τύμπανα, pads
Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή, loops, Fx
photo by Evaggelia Thomakou
Τιμή Εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: 10€
***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.
Διάθεση Εισιτηρίων: Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Ώρα έναρξης: 21.30


Οι The Swingin’ Cats θα εμφανίζονται κάθε Τετάρτη από τις 14 Οκτωβρίου, στο Roof Stage του Gazarte, για άκρως ξεσηκωτικές φθινοπωρινές βραδιές με ρετρό μουσική.
Πρόκειται για ένα χορευτικό πρόγραμμα που ζωντανεύει τα ασπρόμαυρα καρέ μιας μεγάλης γκάμας ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, μέσα από ξέφρενες swing και rock n’ roll μελωδίες, όπως μόνο οι The Swingin’ Cats ξέρουν να στήνουν, με κοφτά κιθαριστικά ακόρντα και πνευστά, που απογειώνονται στον τόσο απλό μα ξεσηκωτικό shake ρυθμό.
Κάθε Τετάρτη από τις 14 Οκτωβρίου, οι The Swingin’ Cats μας καλούν σε βραδιές με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και διασκευές που έχουμε λατρέψει.

Τιμή Εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: 8€
***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.
Διάθεση Εισιτηρίων: Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Ώρα έναρξης: 21.30


Από την Πέμπτη 22 Oκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, οι αγαπημένοι Gadjo Dilo θα βρίσκονται στο Roof Stage του Gazarte, συνεχίζοντας τα μοναδικά live sessions τους, που θα ξεσηκώσουν τις φθινοπωρινές μας νύχτες.
O μοναδικός τους ήχος, ο “Manouche De Grec” όπως τον αποκαλούν και οι ίδιοι, είναι ένα πάντρεμα της μουσικής παράδοσης της gypsy jazz με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής. Το πάθος των Gadjo Dilo παρασύρει κάθε φορά το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους. Aυτοσχεδιάζουν, πειραματίζονται και με τραγούδια μιας άλλης εποχής μας μεταφέρουν μηνύματα σύγχρονα και ελπιδοφόρα.

Συντελεστές:
Σωτήρης Πομόνης: Kιθάρα
Κώστας Μητρόπουλος: Kιθάρα
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: Βιολί
Ηλιάνα Τσαπατσάρη : Φωνή
Γιώργος Ρούλος: Kοντραμπάσο

Τιμή Εισιτηρίων
Γενικής Είσοδος: 8€
***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση Εισιτηρίων:
www.viva.gr


O Monsieur Minimal έρχεται τα Σάββατα 24 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου μαζί με τη μπάντα του, στο Roof Stage του Gazarte για δύο μοναδικά sessions.
Απώτερος σκοπός του να μας παρασύρει στους αισθησιακούς ρυθμούς των νέων του singles Release me και Easteria, από το επερχόμενο άλμπουμ του που αναμένεται να κυκλοφορησει μέσα στον Νοέμβριο, αλλά και με παλιότερες αγαπημένες επιτυχίες του από τους προηγούμενους δίσκους του.

Τιμή Εισιτηρίων
Γενικής Είσοδος:10€
***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση Εισιτηρίων:
www.viva.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα