back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κρήτη: Προβλήματα από την κακοκαιρία στο Ρέθυμνο – Ποτάμια οι δρόμοι, πλημμύρισαν υπόγεια

Διαβάστε επίσης

Έντονη βροχόπτωση στο Ρέθυμνο δημιούργησε απόψε προβλήματα στους δρόμους, με τα φρεάτια να μην έχουν τη δυνατότητα απορρόφησης των βρόχινων υδάτων.

Σύμφωνα με ενημέρωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι και αυτήν την ώρα δέχεται κλήσεις για αντλήσεις σε υπόγεια και ημιυπόγεια στα οποία έχουν εισέλθει νερά.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΡ βρίσκονται επίσης επί ποδός για να αποσυμφορήσουν τα φρεάτια από υλικά που εμποδίζουν την εισροή ενώ παράλληλα υπάρχει και υπερχείλιση αγωγών από την πίεση που έχει δεχτεί όλο το δίκτυο από τα όμβρια ύδατα.

Στον ΒΟΑΚ η κίνηση των οχημάτων γίνεται κανονικά με την τροχαία τμήματος ΒΟΑΚ να βρίσκεται σε εγρήγορση.

Ζημιές και στο αεροδρόμιο

Από τη μανία της κακοκαιρίας σύμφωνα με το neakriti.gr δεν γλίτωσε και αίθουσα του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», η οποία προκάλεσε ζημιές, καθώς έπεσε μέρος από το ταβάνι σε αίθουσα και βάζει νερά.

Η Πολιτική Προστασία στην Περιφέρεια Κρήτης και στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου είναι σε επιφυλακή, μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Τροχαία, την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα προκειμένου να αντιμετωπίσουν οποοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Νωρίτερα υπήρχε διακοπή ρεύματος από πτώση κεραυνού, ενώ οι πυροσβέστες κλήθηκαν σε μία τουλάχιστον περίπτωση για απάντληση υδάτων από υπόγειο κατοικίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα