back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χαμόγελα σε 630 οικογένειες από το Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο του δήμου Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

630 οικογένειες με παιδιά μέσα σε 2 εβδομάδες «αγκάλιασαν» το Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο- κατάστημα παιχνιδιών του δήμου Αθηναίων.

Το νεοσύστατο Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο – Κατάστημα Παιχνιδιών του δήμου Αθηναίων , μόνο μέσα στις πρώτες δυο εβδομάδες λειτουργίας του, σκόρπισε χαμόγελα σε 630 παιδιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που παρέθεσε στον Αθήνα 9.84 ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Γρηγόρης Λέων.

Το νεοσύστατο Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο – Κατάστημα Παιχνιδιών του δήμου Αθηναίων, δημιουργήθηκε, εξοπλίστηκε και γέμισε με σχολικά και παιχνίδια αποκλειστικά μέσω χορηγιών.

Στο Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται σχολικά είδη, αλλά και παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας, οικογένειες που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν ακόμη και στην αγορά των βασικών ειδών για την καθημερινότητά τους.

Στους μικρούς, όπως μας πληροφόρησε ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, έχει προγραμματιστεί να μοιραστούν παιχνίδια και στις ημέρες των εορτών, με τον κ. Λέων να τονίζει ότι ο νέος θεσμός του κοινωνικού βιβλιοχαρτοπωλείου – καταστήματος παιχνιδιών δεν είναι προσωρινός αλλά ήρθε για να μείνει και κατά συνέπεια θα λειτουργεί σε μόνιμη βάση στηρίζοντας έμπρακτα τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Στόχος της νέας αυτής πρωτοβουλίας είναι να καλύψει άμεσα μέχρι και 2.000 οικογένειες , ενώ αργότερα μέσω χορηγιών να επεκταθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός των δικαιούχων.

Το όραμα της δημιουργίας του Κοινωνικού Βιβλιοχαρτοπωλείου και Καταστήματος Παιχνιδιών, υπήρχε από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας διοίκησης και του προέδρου του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Γρηγόρη Λέων. Πράξη έγινε με την πολύτιμη δωρεά και φροντίδα της Ομάδας Εθελοντισμού «Στήριξη», που αγκάλιασε με αγάπη και ευαισθησία τη συγκεκριμένη δράση.

Το νέο κοινωνικό κατάστημα βρίσκεται απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης (Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για πληροφορίες στα τηλέφωνα του ΚΥΑΔΑ 210-5246515 και 210-5246516.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα