back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ικανοποίηση στην Ανοιχτή Πόλη για τους συμβασιούχους της 3Κ

Διαβάστε επίσης

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Ανοιχτή Πόλη για την επιστροφή στην εργασία τους των 18 απολυμένων συμβασιούχων της 3Κ. Οι συμβασιούχοι, οι οποίοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη, θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους με προσωρινή διαταγή, μέχρι την έκδοση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων.

“Η Ανοιχτή Πόλη σταθερά υποστηρίζει την κάλυψη των πάγιων αναγκών των δημοτικών υπηρεσιών μέσα από μόνιμες σχέσεις εργασίας που σέβονται τόσο τους εργαζομένους όσο και τους δημότες που έχουν ανάγκη από επαρκώς στελεχωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες” τονίζει μεταξύ άλλων ο συνδυασμός του Νάσου Ηλιόπουλου.

Νίκη για τους απολυμένους συμβασιούχους της 3Κ

Μετά από πρόσφατο δικαστήριο στις 16 Οκτωβρίου, οι 18 απολυμένοι συμβασιούχοι της προκήρυξης 3Κ κέρδισαν τελικά προσωρινή διαταγή, μέχρι την έκδοση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων, και έτσι επιστρέφουν στην εργασία τους. Πρόκειται για σημαντική νίκη που επιβεβαιώνει την αξία της συλλογικής διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας.

Η Ανοιχτή Πόλη βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συμβασιούχων της 3Κ. Ο επικεφαλής της παράταξης Νάσος Ηλιόπουλος ήταν παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης, όπου κατέθεσε υπέρ των απολυμένων συμβασιούχων, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της παραμονής τους στις θέσεις τους, όπως άλλωστε επιτάσσει και σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.

Η Ανοιχτή Πόλη σταθερά υποστηρίζει την κάλυψη των πάγιων αναγκών των δημοτικών υπηρεσιών μέσα από μόνιμες σχέσεις εργασίας που σέβονται τόσο τους εργαζομένους όσο και τους δημότες που έχουν ανάγκη από επαρκώς στελεχωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα