back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Aνατροπή στο Βόλο με Ουάρντα

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά η ομάδα του Βόλου στο δεύτερο μέρος έφερε τα… πάνω-κάτω και τη νίκη με 2-1 στο Πανθεσσαλικό.

Ωραίο ματς έγινε στο Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα να παρουσιάζονται με εμφανή διάθεση να μην “καταστρέψουν” το παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά με ξεκάθαρα σημάδια να παίξουν ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι τέλους.

Οι Θεσσαλοί τελικά ήταν εκείνοι που επικράτησαν με 2-1 επί του “Άγιαξ”, χάρη σε ένα πολύ πιεστικό πρόσωπο που παρουσίασαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο δεν ήταν κακοί. Μάλιστα είχαν σκοράρει με τον Ουάρντα στο 23’, αλλά το γκολ ακυρώθηκε (σωστά) από το VAR, επειδή είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Δουβίκα στον Σάλιακα.

Ωστόσο, ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που είχε ευτυχήσει να ανοίξει νωρίς-νωρίς το σκορ με τον Παμλίδη στο 3’, με ένα υπέροχο τελείωμα. Ο φορ των φιλοξενούμενων στόπαρε αρχικά και προτού “σκάσει” κάτω η μπάλα έκανε το γυριστό και την έστειλε στην αριστερή γωνία της εστίας του Γκαραβέλη.

Ο Βόλος μπήκε φουριόζος στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε πέναλτι έπειτα από χέρι του Σάλιακα, το οποίο αξιοποίησε ο Μπαριέντος (56’). Οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να πιέζουν, ο ΠΑΣ προσπαθούσε με στατικές φάσεις να προκαλέσει προβλήματα, όπως στην κεφαλιά του Παντελάκη στο 68’ που απομακρύνθηκε πάνω από τη γραμμή και τελικά ήρθε ο Ουάρντα στο 77’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπαριέντος, να βάλει τον Βόλο σε θέση “οδηγού” και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Νίνη μετά από 5 χρόνια στη Super League.
Anatr
Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Σκόρερ: 56’πέν. Μπαριέντος, 77’ Ουάρντα – 3’ Παμλίδης

Κίτρινες: Μπαριέντος, Σιόντης, Σάλιακας, Πέερσμαν, Κολόμπο

Οι συνθέσεις:

Bόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Τσοκάνης (37’ λ.τρ. Περέα), Ριένστρα, Μαρτίνες (92’ Nίνης), Ουάρντα, Μπαριέντος, Δουβίκας (80’ Κιάκος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας (89’ Μπρένερ), Παντελάκης, Εραμούσπε, Πέερσμαν, Σιόντης (81’ Ντομίνγκες), Κάστρο, Καρτάλης (82’ Ελευθεριάδης), Νάουμετς (61’ Λέο), Παμλίδης, Κριζμάν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα