back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Σοφία Ταράντου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις επτά το πρωί στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές»

Διαβάστε επίσης

Η δημοσιογράφος και σύμβουλος Τύπου της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη, κυρία Σοφία Ταράντου μιλάει -για πρώτη φορά- για τη διάσημη Ελληνίδα, 26 χρόνια μετά τον θάνατο της.
Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές», με τον Αντώνη Καραγιαννάκη μοιράζεται με τους ακροατές του Αθήνα 9,84 διάφορες πτυχές της ζωής, του χαρακτήρα, του οράματος και του έργου της Μελίνας, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση της.
Πίστευε πολύ στην Ελλάδα, τον πολιτισμό, τον άνθρωπο, ενώ δεν σταματούσε να μάχεται και να φωνάζει ανά την υφήλιο ,για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο.  Κάπνιζε πολύ, παθιαζόταν με τη ζωή και τον άνθρωπο, ήταν απλή, δραστήρια, αεικίνητη, κοσμική και παράλληλα σταρ ,σύμφωνα με την κ. Ταράντου.
Αγαπούσε το Κολωνάκι όπου μεγάλωσε, αλλά πιο πιο όμορφα περνούσε στον Πειραιά, όποτε τον επισκεπτόταν. Φυσικά αγαπούσε την Αθήνα και την Ελλάδα της.
Αυτά και άλλα πολλά μας μεταφέρει ραδιοφωνικά η καλεσμένη μας με μια ωραία ιστορία, μια όμορφη ραδιοφωνική ξενάγηση την Κυριακή στις επτά το πρωί στο σταθμό της πόλης.
Φτιάξετε καφέ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα