back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ρ. Αξελός «Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι ψυχραιμία»

Διαβάστε επίσης

«Το θέατρο, το σινεμά και η μουσική είναι η λύτρωση της ψυχής, αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι ψυχραιμία» δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου ο ηθοποιός και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων, με την παράταξη “Ανοιχτή Πόλη” Ρήγας Αξελός.

«Με το μοναδικό τελικά που συμφωνούμε με την Υπουργό Πολιτισμού, είναι ότι χωρίς τις τέχνες θα χρειαστούμε ψυχίατρο» ανέφερε.

Ο κ. Αξελός έκανε αναφορά στα θέατρα ανα τον κόσμο λέγοντας πως «στο εξωτερικό τα θέατρα είναι ανοιχτά και υπάρχει πειθαρχία γιατί όλοι ξέρουν ότι το θέατρο πρέπει να ζήσει. Δεν μπορεί να υπάρξει θέατρο με 30% πληρότητα. Το πλαφόν 30% είναι ο θάνατος του θεάτρου» τόνισε.

««Η δική μας πρόταση λοιπόν είναι να ανοίξουμε με πλαφόν 70% με προσοχή και αυστηρή εφαρμογή πρωτοκόλλων» ανέφερε και επικαλέστηκε το φεστιβάλ στον Κολωνό και τις συναυλίες στην Τεχνόπλη λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ο Δήμος Αθηναίων έκανε ολόκληρο φεστιβάλ στον Κολωνό και συναυλίες στην Τεχνόπολη και δεν είχαμε ούτε ένα κρούσμα, καθώς υπήρξαν μέτρα και πειθαρχία»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα