back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑΘΗΝΑ 9.84: Προσφορά Αλληλεγγύης στο “Σπίτι Γαλήνης”

Διαβάστε επίσης

Ο Αθήνα 9.84 κάλυψε για ένα μήνα τις ανάγκες για εμφιαλωμένα νερά και σε συνεργασία με τον “ΔΕΣΜΟΣ” παρέδωσε 2.000 μάσκες, στο πλαίσιο ενίσχυσης του έργου αλληλεγγύης και κοινωνικής στήριξης στο κέντρο σίτισης απόρων και αστέγων “Σπίτι Γαλήνης” στον Κεραμεικό.

Υπό το ακούραστο βλέμμα του πατρός Ιγνατίου, τουλάχιστον 600 συμπολίτες μας σιτίζονται καθημερινά από τους εθελοντές του κέντρου και τους παρέχεται μία ελάχιστη εξασφάλιση στις δυσκολίες που περνούν από τη εποχή της κρίσης και πόσο μάλλον σήμερα υπό την πανδημία.

Στη συνάντηση που είχε ο πατέρας Ιγνάτιος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κεραμεικού με την Πρόεδρο του Αθήνα 9.84 Νίκη Αραμπατζή, συμφώνησαν στη συνέχιση της προσπάθειας ενίσχυσης αυτού του θεάρεστου έργου, με όσες δυνάμεις διαθέτουν, κάνοντας πράξη το πραγματικό μήνυμα της Χριστιανοσύνης που είναι η αγάπη στον συνάνθρωπο.

Ο Αθήνα 9.84 ξεκίνησε από την περιοχή του Κεραμεικού και θα συνεχίσει σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας το έργο της κοινωνικής προσφοράς, στο πλαίσιο του ρόλου του ως δημοτικό ραδιόφωνο και εν μέσω πανδημίας, όπου η ανάγκη για βοήθεια στους συνανθρώπους μας γίνεται πιο επιτακτική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα