back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεύτερη εβδομάδα σστυνομικού αθλητισμού

Διαβάστε επίσης

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ανακοίνωσε την έναρξη της 2ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν πολλές αναμετρήσεις, τηρώντας πάντα τις οδηγίες των υπευθύνων και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αστυνομικοί αθλητές, υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης και των Παραρτημάτων αυτής, θα αναμετρηθούν σε διάφορες πόλεις της επικράτειας, πέραν των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, ολοκληρώνοντας έτσι μια μακρά αγωνιστική περίοδο.

Η 2η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού έχει εγκριθεί και ενταχθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «be active», το οποίο αφορά την προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης.

Η διοργάνωση και η διεξαγωγή της Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού, αποτελεί τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ αθλητική δράση αστυνομικών που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «be active» σε όλη την Ευρώπη, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό.

Ο Πρόεδρος Α/Α’ Γεώργιος Τζατζάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τους Προέδρους των Παραρτημάτων της Αθλητικής Ένωσης και την Πρέσβειρα του Be Active στην Ελλάδα Α/Α’ Μαρία Καρπαθάκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα