back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Politico: Εποικοδομητική η τηλεμαχία Πέιν-Χάρις

Διαβάστε επίσης

Η χθεσινοβραδινή τηλεμαχία μεταξύ της Κάμαλα Χάρις και του Μάικ Πενς κινήθηκε γύρω από τον μέσο όρο και οι δυο τους φαίνεται πως, ευτυχώς, κατάφεραν να διασώσουν το μέλλον των ντιμπέιτ, σχολιάζει το POLITICO.

Στην αντιπαράθεση για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, η Χάρις επέπληξε τον Πενς για τους χειρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ στην πανδημία του κορονοϊού, χαρακτηρίζοντας την “τη μεγαλύτερη αποτυχία οποιασδήποτε προεδρίας στην ιστορία της χώρας μας.”

O Πενς, από την πλευρά του, επικέντρωσε τα πυρά του στον Μπάιντεν, αναφορικά με ένα σκάνδαλο λογοκλοπής που έγινε πριν από δεκαετίες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η προσέγγισή του για τον έλεγχο του κορονοϊού δεν θα ήταν διαφορετική από αυτή που ακολούθησε ο Τραμπ.

Περιστασιακά, ο Πενς και η Χάρις διέκοπταν ο ένας τον άλλον, ενώ σπάνια σταματούσαν να ομιλούν όταν η συντονίστρια της συζήτησης, η Σούζαν Πέιτζ, τους ζητούσε να το πράξουν.

Ωστόσο, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής τηλεμαχίας για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σολτ Λέικ Σίτι, οι δύο πολιτικοί έκαναν κάτι, το οποίο οι διακοπές και οι εκρήξεις του Τραμπ δεν είχαν επιτρέψει να γίνει στη διάρκεια της προεδρικής τηλεμαχίας της περασμένης εβδομάδας. Η Χάρις και ο Πενς μίλησαν.

Υπήρχαν στιγμές ησυχίας, οι οποίες έλειψαν απο την προεδρική τηλεμαχία της προηγούμενης εβδομάδας, όταν η Πέιτζ ρωτούσε αν κάποιος από τους δύο υποψηφίους αντιπροέδρους θα ήθελε να απαντήσει. Και ο Πενς είπε στην Χάρις ότι ήταν “ένα προνόμιο” για τον ίδιο, να μοιραστεί τη σκηνή, μαζί της.

Οι τηλεθεατές που είχαν ενδιαφέρον για να μάθουν τις θέσεις των δύο υποψηφίων αντιπροέδρων, μπορούσαν να ακούσουν όσα έλεγαν.

Από την άλλη μεριά, οι τηλεθεατές με ελάχιστο ενδιαφέρον, μπορούσαν να αλλάξουν κανάλι για να δουν μπέιζμπολ, χωρίς να ανησυχούν ότι θα γίνει κάτι σημαντικό ή μη αναμενόμενο.

Πηγή: POLITICO

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα