back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βρετανία: Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον «συνελήφθη» να ψωνίζει χωρίς μάσκα

Διαβάστε επίσης

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό χωρίς μάσκα ενώ ψώνιζε.

Ο πατέρας του πρωθυπουργού της Βρετανίας απολογήθηκε λέγοντας ότι «λυπάται πολύ» που μπήκε σε κλειστό χώρο στο Δυτικό Λονδίνο την Τρίτη, αγνοώντας τα μέτρα προστασίας που έχει επιβάλει ο γιός του για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ερωτηθείς από την «Mirror» κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με το μήνυμά του για άτομα που δεν φορούσαν μάσκες στα καταστήματα, προέτρεψε το κοινό να συμμορφωθεί, προσθέτοντας: «Λάβετε υπόψη ότι τα πρόστιμα είναι τώρα πολύ σημαντικά και θα επιβληθούν».

Ο πατέρας του Τζονσιν, Στάνλεϋ, παραδέχτηκε ότι «ίσως δεν ήταν 100% έτοιμος» για να εφαρμόσει τους κανόνες, μόλις επέστρεψε από το εξωτερικό.

«Ίσως δεν ήμουν 100% σε εγρήγορση, αλλά ήταν η πρώτη μου μέρα πίσω στην Αγγλία μετά από τρεις εβδομάδες στη χώρα», είπε και πρόσθεσε: «Λυπάμαι πολύ και παρακαλώ απολύτως όλους να κάνουν ό, τι μπορούν για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθούν τους κανόνες σχετικά με τις μάσκες και τις κοινωνικές αποστάσεις. Δεν έχω καμία δικαιολογία για το ότι δεν φόραγα μάσκα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα