back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στον εισαγγελέα e-shop που πωλούσε κινητά αλλά δεν τα παρέδιδε

Διαβάστε επίσης

Στον εισαγγελέα στέλνει το φάκελο του e-shop GF Electronics η ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης και πιθανόν την άσκηση διώξεων για εξαπάτηση.

Το υπουργείο Ανάπτυξης και η Γενική Γραμματεία ανακοίνωσαν την επιβολή προστίμου 250.000 ευρώ , μετά από δεκάδες καταγγελίες που είχαν υποβληθεί σύμφωνα με τις οποίες το συγκεκριμένο e-shop παρακράτησε τα χρήματα των παραγγελιών χωρίς ποτέ να στείλει τα προϊόντα που υποτίθεται πωλούσε, ούτε φυσικά να επιστρέψει τα ποσά στους πελάτες, που περίμεναν επί μήνες. Η παράνομη πρακτική του e- shop σύμφωνα με πληροφορίες εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όταν πελάτες παράγγελναν προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, πλήρωναν μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, αλλά τα προϊόντα δεν έφταναν ποτέ.

Αν και η εταιρεία «GF ELECTRONICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» εμφανίζεται ενεργή ουδέποτε ανταποκρίθηκε στους ελεγκτές της Διεύθυνσης Προστασίας του Καταναλωτή της ΓΓ. Μάλιστα όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες εκδιώχθηκε απ’ τις δημοφιλείς πλατφόρμες σύγκρισης τιμών στις οποίες συμμετείχε και απ’ τις οποίες λάμβανε σημαντικό traffic.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα