back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σίλβερ: «Πάμε για τζάμπολ τον Ιανουάριο»

Διαβάστε επίσης

H φετινή ιδιαίτερη σεζόν του ΝΒΑ πλησιάζει στη λήξη της με την έναρξη των τελικών, αλλά ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ σε ερώτηση για το μέλλον, τόνισε ότι το τζάμπολ της νέας σεζόν προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο.

«Τα Χριστούγεννα ήταν η πλησιέστερη ημερομηνία αλλά το πιθανότερο σενάριο τελικά είναι να αρχίσουμε τον Γενάρη. Αυτό σημαίνει πως θα ξεκινήσουν τα training camps τον Δεκέμβριο, δύο μήνες μετά το τέλος της σεζόν. Οι παίκτες θέλουν ένα διάλειμμα, σωματικά και πνευματικά. Όσον αφορά το καλεντάρι, υπάρχει πρόβλημα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αλλά ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τους Αγώνες».

Για την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα την νέα χρονιά: «Ο στόχος είναι να έχουμε φιλάθλους στα γήπεδα αλλά αυτό εξαρτάται και από την πορεία της πανδημίας, τα τεστ που πρέπει να γίνονται με άμεσα αποτελέσματα, χωρίς να περνάνε από εργαστήρια, μία τεχνολογία που πρέπει να υπάρξει μέχρι τότε. Το εμβόλιο δεν είναι προαπαιτούμενο, άλλωστε δεν βλέπω να βγαίνει μέχρι την ημερομηνία έναρξης. Μπορεί να μην είναι 19.000 στο γήπεδο αλλά ένας συγκεκριμένος αριθμός φιλάθλων».

Για την «φούσκα» και τα αποτελέσματα της: «Δείξαμε πως δουλεύει και αυτό είναι το σημαντικό, στείλαμε ένα μήνυμα σε όλη ην χώρα. Πως πρέπει να ακολουθούμε τα βασικά πρωτόκολλα τα οποία δουλεύουν. Μπορούμε να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στην δημόσια υγεία αλλά και την οικονομία».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα