back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις: Να μπει με το δεξί στη φετινή Euroleague

Διαβάστε επίσης

Με το δεξί στη νέα Ευρωλίγκα θέλει μπει απόψε ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος  την Ζαλγκίρις στο άδειο λόγω κορωνοϊού ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κακή περσινή σεζόν, θέλουν να δείξουν από την αρχή πως φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και να διεκδικήσουν θέση στα playoffs.

Η επιστροφή Μπαρτζώκα από τα μέσα της περασμένης σεζόν, η επιστροφή του Κώστα Σλούκα που είναι ο ηγέτης της νέας εποχής, η παρουσία των τριών “σωματοφυλάκων”, Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου και η επένδυση σε φιλόδοξους ξένους παίκτες, δίνουν την εντύπωση πως οι ερυθρόλευκοι θα είναι ανταγωνιστικοί στη διοργάνωση.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει απουσίες και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι δύο εκ των Χαραλαμπόπουλου, Λαρεντζάκη και Κόνιαρη θα μείνουν εκτός δωδεκάδας.

Η Ζαλγκίρις από την πλευρά της ξεκινάει την μετα-Γιασικεβίτσιους εποχή, έχοντας χάσει και πολύτιμους παίκτες, όπως οι ΛεΝτέι, Λαντέιλ και Ουλάνοβας. Η ομάδα του Κάουνας προέρχεται από ήττα-σοκ από την Λιετκαμπέλις για το πρωτάθλημα. Υπάρχει βέβαια ένας ισχυρός κορμός από πέρσι, με παίκτες όπως οι Λεκάβιτσιους, Γκριγκόνις, Γουόκαπ, Μιλάκνις, Χέιζ και Γιανκούνας, ενώ αποκτήθηκαν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Ρούμπιτ, ο Λοβέρν και ο Βαστούρια. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Μπλάζεβιτς και Γκαρίνο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα