back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ζήσης: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Διαβάστε επίσης

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Νίμπουργκ για το Final 8 του Basketball Champions League και τόνισε ότι η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της.

Να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, είναι αυτό που θέλει ο Νίκος Ζήσης με τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι μια ειδική συνθήκη το ότι παίζουμε χωρίς κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στην Αθήνα, αλλά το ιδανικό για εμάς να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ περήφανο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 37χρονος γκαρντ.

Στη συνέχεια, στάθηκε στην ιδιαιτερότητα του άδειου γηπέδου: «δύσκολο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Βέβαια, αυτό σε κάνει πιο συγκεντρωμένο και σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για το παιχνίδι. Έχουμε μια μικρή εμπειρία από τον Μάρτιο, γιατί παίξαμε κάποια σημαντικά παιχνίδια χωρίς κόσμο, όπως και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της φετινής σεζόν Είμαστε χαρούμενοι που θα ανταγωνιστούμε ομάδες σε υψηλό επίπεδο, δεν σκεφτόμαστε πως δεν θα έχουμε κόσμο. Αυτό που είναι στο μυαλό μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

  • Ετικέτες
  • BCL
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα