back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μουνιέ

Διαβάστε επίσης

Ο Αντονί Μουνιέ αποτελεί ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης και επισήμως, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο πολύπειρος και ποιοτικός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στη χώρα μας σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό, με την επιθυμία του να παραμείνει στην Αθήνα και την προσπάθεια που έγινε το τελευταίο 24ωρο από πλευράς της διοικησης των κυανόλευκων για να πειστεί να έρθει στην ομάδα, να παίζουν σημαντικό ρόλο για να αποδεχτεί την πρόταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντονί Μουνιέ. Γεννημένος στις 27/9/1987, στη Γαλλία, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναιτωλικό, Παναθηναϊκό, Μπολόνια, Αταλάντα, Μονπελιέ, Σεντ Ετιέν, Νις και Λιόν. Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Γαλλίας Κ-21.

Πλέον, στον Απόλλωνα Σμύρνης στρέφουν την προσοχή τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή στη Ριζούπολη, ενώ συνεχίζουν το σαφάρι για την απόκτηση ενός χαφ που θα συμπληρώσει το παζλ του ρόστερ της νέας σεζόν».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα