back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Να περιορίσουμε τα λάθη μας για να πάρουμε τη νίκη»

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ την Πέμπτη στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Λιθουανούς.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και να περιορίσουν τα λάθη τους προκειμένου να φτάσουν στη νίκη. Αναφέρθηκε επίσης στις διαφορές που θα έχουν στο παιχνίδι τους σε σχέση με πέρυσι οι ερυθρόλευκοι και τι να περιμένουν από τον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη media day πριν το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις:

Για το νέο Ολυμπιακό και το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις: «Η ομάδα έχει αλλάξει ριζικά σε σχέση με πέρυσι. Σε πολλά επίπεδα. Αυτό φαίνεται και στο παρκέ. Είμαστε μία νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Αυτό έχει μερικά αρνητικά. Όπως για παράδειγμα δεν υπάρχει ομοιογένεια. Αυτό θα πρέπει να το αλλάξουμε. Όπως θα πρέπει να αλλάξουμε και πολλά λάθη που κάνουμε. Μόνο έτσι θα πάρουμε τη νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Έχουμε κάνει μία νέα ομάδα. Ένα μεγάλο μέρος της front line άλλαξε σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Φέτος έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Έχουμε τέσσερις νέους περιφερειακούς. Γενικότερα θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Θέλουμε να γίνουμε πιο γρήγοροι. Να αποκτήσουμε ταχύτητα. Όχι μόνο στο transition. Αλλά και στην επίθεση, την άμυνά μας. Πρέπει να έχουμε γενικότερα πιο γρήγορες αντιδράσεις».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Είναι ένας μεγάλος παίκτης και ξέρει πως είναι η ομάδα μιας και έχει ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό. Βέβαια, είχε έξι μήνες αποχή και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει τον κάθε παίκτη και να αφήσει αντίκτυπο. Για εμένα πρέπει να είστε επιεικείς τόσο με τον Σλούκα, όσο και με τους υπόλοιπους παίκτες. Όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και των άλλων ομάδων. Φυσικά δεν περιμένω κάτι ανάλογο και για τους προπονητές».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα