18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

A΄Bola: «Έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση για Σεμέδο η Μπενφίκα»

Διαβάστε επίσης

Πρώτο θέμα είναι και πάλι στην Πορτογαλία ο Ρούμπεν Σεμέδο, με την A’ Bola να αναφέρει πως η Μπενφίκα συνεχίζει να θέλει την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και κοιτάζει την ενίσχυση του ρόστερ του. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται τις επόμενες μέρες να προχωρήσουν σε τουλάχιστον τρεις μεταγραφικές κινήσεις, χωρίς να υπολογίζεται πιθανή αποχώρηση με πώληση.

Στην Πορτογαλία ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι για ακόμη μια μέρα πρώτο θέμα, αφού η Μπενφίκα επιμένει στην απόκτηση του. Σύμφωνα με την A’ Bola, μετά την πώληση του Ρούμπεν Ντίας, το θέμα του Σεμέδο έχει επανέλθει στην επικαιρότητα, αφού οι αετοί της Λισαβόνας θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

«Είναι γνωστό ότι δεν θα είναι εύκολο να πειστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, να δώσει τον παίκτη για λογικά ποσά: Κυνηγά τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα, όπου τονίζεται πως η Μπενφίκα είναι διατεθειμένη να δώσει αρκετά χρήματα για να τον κάνει δικό της.

«Έπειτα από μέρες/εβδομάδες δύσκολων διαπραγματεύσεων, η Μπενφίκα έχει φρέσκα λεφτά, μεγάλη θέληση, αλλά λίγο χρόνο, έτσι πρέπει να επανέλθει ξανά σε μία διαδικασία που πρέπει να κλείσει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Ο Σεμέδο ενθουσιάζει τον Ζέσους και είναι Πορτογάλος. Η ομάδα μόλις έχασε έναν Πορτογάλο και η παρουσία ξένων είναι ανησυχητική», συμπληρώνει η A’ Bola, με την πορτογαλική ομάδα να είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα