back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίου Ειδήσεων στις 00:00

Διαβάστε επίσης

Tρεις άνθρωποι αγνοούνται στη Μυτιλήνη μετά από ναυάγιο μεγάλου αλιευτικού σκάφους, λόγω της κακοκαιρίας, στην περιοχή της Σκάλας Νέων Κυδωνιών. Η κακοκαιρία που πέρασε απο τη Λέσβο συνοδεύονταν από χαλαζόπτωση, έντονη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους. Στην περιοχή της Καλλονής στη κεντρική Λέσβο ξεριζώθηκαν δένδρα ενώ έχουν υποστεί ζημιές πολλές κατοικίες.

269 επιπλέον κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν το τελευταίο 24ωρο εκ των οποίων τα 197 στην Αττική. Τα θύματα ανέρχονται στα 384 μετά το θάνατο, το απόγευμα, ενός 69χρονου ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με υποκείμενα νοσήματα,

Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων στην Ευρώπη, με τη μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα μετά την άλλη να αυστηροποιούν τα περιοριστικά μέτρα. Ανα τον κόσμο τα κρούσματα ανέρχονται σε 33,3 εκατομμύρια ενώ ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι θάνατοι οι μισοί εκ των οποίων καταγράφονται σε ΗΠΑ, Βραζιλία και Ινδία.

Τα πάνω κάτω στην υπόθεση του κρουαζιερόπλοιου «Mein Schiff 6» με τα 12 θετικά κρούσματα κορονοϊού φέρνουν τα νέα τεστ που έγιναν στους ναυτικούς. Όπως φαίνεται βγήκαν αρνητικά τα μισά από αυτά. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν το πρωί. Εντωμεταξύ το κρουαζιερόπλοιο με 922 επιβάτες και 666 μέλη πλήρωμα αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά στις 5 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί δεν πρόκειται να αποβιβαστεί κανένας επιβάτης ή μέλος του πληρώματος, ενώ στις 7:30 το πρωί θα επιβιβαστεί στο πλοίο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

‘Αρχισε η ηλεκτρονική συνταγογράφηση του αντιγριπικού εμβολίου και η έναρξη του εμβολιασμού θα γίνει κανονικά στα μέσα Οκτωβρίου. Θα προηγηθούν οι ευπαθείς ομάδες. Ο εμβολιασμός για τη γρίπη είναι ασφαλής και δε χρειάζεται να προηγηθεί τεστ covid 19.

Συνεχίζονται οι μάχες μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και του ορεινού θύλακα Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που ελέγχεται από τους Αρμένιους. Τουλάχιστον 29 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα, δεύτερη ημέρα των σφοδρών συγκρούσεων.

Οι δύο πλευρές σφυροκοπούν η μία την άλλη, με πυραύλους και πυροβολικό, στη χειρότερη έκρηξη βίας αυτής της σύρραξης που κρατά σχεδόν 30 χρόνια.

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Λάρισα και Παναθηναϊκός στη Θεσσαλία για την 3η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.

ΚΑΙΡΟΣ

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Θερμοκρασία από 19 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα