back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κρούσμα κορονοϊού στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός σήμανε στα διοικητικά δικαστήρια της Αθήνας μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού. Θετικός στον κορονοϊό είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- 48χρόνος πρόεδρος Πρωτοδικών των Διοικητικών Δικαστηρίων της Αθήνας, ο οποίος μάλιστα από την 1η Οκτωβρίου 2020 αναλαμβάνει νέα καθήκοντα, μετά τις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στα δικαστήρια της χώρας.

Την ίδια στιγμή σε καραντίνα βρίσκεται μικρός αριθμός Διοικητικών Δικαστών, οι οποίοι είχαν έρθει σε στενή επαφή με τον πρόεδρο Πρωτοδικών Δ.Δ. ενώ η σύζυγός του δικαστή που νοσεί είναι επίσης δικαστής στα Πολιτικά Δικαστήρια και υπηρετεί με το βαθμό του Εφέτη στην Αθήνα.

Από τη διοίκηση του δικαστηρίου εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση με στόχο την προστασία του κοινού, των εργαζομένων και της δημόσιας υγείας.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι μετά τη διαπίστωση κρούσματος COVID-19 σε δικαστικό λειτουργό του Δικαστηρίου, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τα Τμήματα Καταθέσεων και οι Γραμματείες των Τμημάτων που δεν έχουν έδρα έως και την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, κάθε μέρα αντιστοίχως, θα λειτουργούν με προσωπικό «ασφαλείας».

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό διενεργείται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα και απολύμανση στο δικαστικό μέγαρο».

Mίνα Μουστάκα

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα