back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία (1-1) στη Λάρισα για ΠΑΟ και ΑΕΛ

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Λάρισα και Παναθηναϊκός στη Θεσσαλία για την 3η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και πήραν το προβάδισμα πριν το ημίωρο, με τον Μακέντα να… ανοίγει λογαριασμό για φέτος με πλασέ, στην πρώτη τους καλή φάση στο 26’, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους Βέλεθ και Μακέντα έφτασαν κοντά στο 0-2, αλλά δεν το πέτυχαν και τελικά αυτό… κόστισε.

Καθώς οι «βυσσινί» μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μισό, κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες και αρκετές «στημένες» μπάλες, με τους Τόρζε και Μιλοσάβλιεβιτς να έχουν ευκαιρίες για την ισοφάριση, στο 53’ και στο 65’ αντίστοιχα.

Με το 1-1 να έρχεται τελικά χάρη σε κεφαλιά του Πινάκα, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 72ο λεπτό, τρία λεπτά πριν τη λήξη!

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την ΑΕΛ, μετά την ήττα της πρεμιέρας με 1-0 από τον ΠΑΟΚ, όπως και για τον Παναθηναϊκό, που είχε χάσει με το ίδιο σκορ από τον Αστέρα Τρίπολης.

ΛΑΡΙΣΑ (Γρηγορίου):Νάγκι- Φιλίπ, Μιχαήλ (λ.τ. 77’ Μούζεκ), Ηλιάδης, Μπέρτος (72’ Γρηγορόπουλος)- Σεσέροβιτς (72 Γκαζάλ), Σπαρβ- Τρούγιτς (57’ Πλατέλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (72’ Πινάκας), Τόρζε- Ντουρμισάι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πογιάτος): Διούδης – Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ (72’ Πούγγουρας )- Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπουζούκης (88’ Σερπέζης )- Καρλίτος, Αϊτόρ (88’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (72’ Σαβιέρ).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα