back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

269 επιπλέον κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν το τελευταίο 24ωρο εκ των οποίων τα 197 στην Αττική. Τα θύματα ανέρχονται στα 384 μετά το θάνατο, το απόγευμα, ενός 69χρονου ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με υποκείμενα νοσήματα,
Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων στην Ευρώπη, με τη μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα μετά την άλλη να αυστηροποιούν τα περιοριστικά μέτρα. Ανα τον κόσμο τα κρούσματα ανέρχονται σε 33,3 εκατομμύρια ενώ ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι θάνατοι οι μισοί εκ των οποίων καταγράφονται σε ΗΠΑ, Βραζιλία και Ινδία.

Ξεκίνησε σήμερα η ηλεκτρονική συνταγογράφηση του αντιγριπικού εμβολίου και η έναρξη του εμβολιασμού θα γίνει κανονικά στα μέσα Οκτωβρίου. Θα προηγηθούν οι ευπαθείς ομάδες. Επισημάνθηκε εκ νεου ότι ο εμβολιασμός για τη γρίπη είναι ασφαλής και δε χρειάζεται να προηγηθεί τεστ covid 19.

Στις 4 τα ξημερώματα αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο στο οποίο εντοπίστηκαν δώδεκα κρούσματα κορονοϊού σε μέλη πληρώματος, μετά από δειγματο-ληπτικό έλεγχο. Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 922 επιβάτες και 666 μέλη πλήρωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την άφιξή του στον Πειραιά θα επαναληφθούν τα τεστ ενώ αναμένεται να γίνουν τεστ και στο υπόλοιπο πλήρωμα.

Τα ζητήματα στην ανατολική Μεσόγειο που αφορούν στη θαλάσσια οριοθέτηση θα πρέπει να επιλύονται ειρηνικά και σε συμφωνία με το διεθνές δίκαιο. Αυτό είναι το ισχυρό μήνυμα ΗΠΑ και Ελλάδας όπως προκύπτει από το κοινό ανακοινωθέν έξι βασικών σημείων για τη συνάντηση του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, και του Έλληνα ομολόγου του, Νίκου Δένδια

Συνεχίζονται οι μάχες μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και του ορεινού θύλακα Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που ελέγχεται από τους Αρμένιους. Τουλάχιστον 29 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα, δεύτερη ημέρα των σφοδρών συγκρούσεων. Οι δύο πλευρές σφυροκοπούν η μία την άλλη, με πυραύλους και πυροβολικό, στη χειρότερη έκρηξη βίας αυτής της σύρραξης που κρατά σχεδόν 30 χρόνια.

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Λάρισα και Παναθηναϊκός στη Θεσσαλία για την 3η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.

ΚΑΙΡΟΣ

Λίγες νεφώσεις αύριο πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Θερμοκρασία από 19 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

24 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα