back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Οι ανησυχητικές εικόνες με συνωστισμό σε αρκετές πλατείες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης αυξάνουν την πιθανότητα νέων μέτρων ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

«Όσο ανεβαίνουν – δυσκολεύουν οι δείκτες θα πρέπει να μπαίνουν νέα μέτρα στο τραπέζι για να προστατευτεί η ελληνική κοινωνία», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Την ίδια στιγμή ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της αρμόδιας επιτροπής, Νίκος Σύψας τονίζει ότι, εάν απαιτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας, ενδεχομένως να υπάρξει εισήγηση για περιορισμό μετακινήσεων σε πολίτες άνω των 65 ετών.

Την καταδίκη του για την χθεσινή προσβολή της Ελληνικής σημαίας στο Καστελόριζο εκφράζει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες αποσκοπούν να δυναμιτίσουν τις προοπτικές αποκλιμάκωσης της έντασης μεταξύ των δυο χωρών» ενώ η Αθήνα αναμένει την άμεση καταδίκη και διερεύνηση του περιστατικού από τις τουρκικές αρχές.

Στη Θεσσαλονίκη φθάνει απόψε τα μεσάνυχτα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο. Στο επίκεντρο της επίσκεψης του Αμερικανού ΥΠΕΞ θα βρεθούν, η ιστορική αναβάθμιση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και η ανάπτυξη της Ελλάδας ως ισχυρού περιφερειακού εταίρου των ΗΠΑ στους τομείς της ασφάλειας και της ενέργειας.

Σε ροζ χρώμα φωταγωγήθηκε χθες βράδυ το σιντριβάνι της Ομόνοιας σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τη σημασία που έχει η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Μια πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης του Race for the Cure που φέτος, λόγω κορονοιού πραγματοποιείται διαδικτυακά σε 22 χώρες στην Ευρώπη. Ισχυρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες έστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σημειώνοντας ότι αυτή η μάχη μπορεί να κερδηθεί με πρόληψη, συστηματικό έλεγχο, ευαισθητοποίηση και ενημέρωση.

Στην αθλητική επικαιρότητα και για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα παίζουν:

στις 4εις Άρης – ΠΑΣ Γιάννενα, στις 6 ΟΦΗ – Ατρόμητος και στις 8 και μισή ΑΕΚ – Λαμία.

Χθες Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0 και Βόλος – ΠΑΟΚ 0 – 0

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα