back to top
18.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

18.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Φωτιά στο Βύρωνα – Έκκληση για τα ζώα του καταφυγίου

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού Κλεισούρας, στον Βύρωνα Αττικής. Στο σημείο πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι. Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 22 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων, ειδικό μηχανοκίνητο της Πυροσβεστικής, πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος. Δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, διαβεβαιώνουν οι αρχές. Στο σημείο έχει μεταβεί και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς

Από αέρος και εδάφους η επιχείρηση πυρόσβεσης στον Άγιο Μηνά στο Μαράθι της Πάρου. Επιχειρούν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα,1 ελικόπτερο και 2 αεροπλάνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην οδό Αναστάσεως από το ύψος του νεκροταφείου Παπάγου. Στην οδό Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου από την Αλίμου προς τη Σακέτα. Στην Λεωφόρο Καρέα από το ύψος της Αλίμου, στο ρεύμα προς το βουνό. Στην Λ Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος της συμβολής με την Αλίμου.

Έκκληση να σωθούν με κάθε πρόσφορο μέσο τα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο ζώων Βύρωνα, απευθύνουν οι υπεύθυνοι της δομής.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα