back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπάγερν Μονάχου – Σεβίλλη 2-1 : Και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί

Διαβάστε επίσης

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 2-1 της Σεβίλλης στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup και πρόσθεσε άλλη μια κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη της.

Η συλλογή τροπαίων για την τρομερή Μπάγερν του τελευταίου έτους συνεχίζεται, καθώς μετά το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Γερμανίας και το Champions League, η ομάδα του Χανς Φλικ κατέκτησε και το ευρωπαϊκό Super Cup, νικώντας στην παράταση (2-1) την κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη.

Στον τελικό της Βουδαπέστης, η Μπάγερν είχε τον έλεγχο, αλλά χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της πολύ δυνατής ομάδας του Λοπετέγκι. Ο Οκάμπος έβαλε μπροστά στο σκορ την Σεβίλλη, με τον Γκορέτζκα να φέρνει το ματς στα ίσια στο 34ο λεπτό. Τον γόρδιο δεσμό για τους Βαυαρούς έλυσε ο Χάβι Μαρτίνεθ με γκολ στο 104΄της παράτασης.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Ερνάντες (99’ Τσάβι Μαρτίνες), Ζίλε, Αλάμπα (112’ Μπόατενγκ), Κίμιχ, Γκορέτσκα (99’ Ντέιβις), Μίλερ, Γκνάμπρι, Σανέ (70’ Τολισό), Λεβαντόφσκι.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Εσκουδέρο, Φερνάντο, Χορδάν (94’ Βάσκες), Ράκιτιτς (56’ Τόρες), Οκάμπος, Σούσο (73’ Γκούντελι), Ντε Γιονγκ (56’ Ελ-Νεσίρι).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα