back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Super Cup: Προμηθέας-Περιστέρι για τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους

Διαβάστε επίσης

Περιστέρι και Προμηθέας αποκλείοντας Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα στους ημιτελικούς, θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν και τον πρώτο της ιστορίας τους.

Περιστέρι και Προμηθέας επικράτησαν των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ αντίστοιχα στη νέα διοργάνωση του Super Cup και απόψε θα μονομαχήσουν στο άδειο «Ανδρέας Παπανδρέου» στις 21:00-Ert Sports για τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν, αλλά και για τον πρώτο της ιστορίας τους.

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου καλείται να πάρει και μια άτυπη ρεβάνς για τον ημιτελικό Κυπέλλου της περσινής σεζόν, όταν ο Προμηθέας πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Το θετικό νέο για τον Έλληνα τεχνικό του Περιστερίου είναι ότι στην αποψινή αναμέτρηση αναμένεται να έχει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που δεν έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στον Προμηθέα έχοντας ως οδηγό την εκπληκτική τέταρτη περίοδο του ημιτελικού κόντρα στην ΑΕΚ, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο μην θέλοντας να ζήσουν ακόμα μία εμπειρία χαμένου τελικού όπως πέρσι. Ο Μάκης Γιατράς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς μπορεί να υπολογίζει όλους τους παίκτες του.

Στον μικρό τελικό ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν στις 16:30, με στόχο να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να ξεπεράσουν την απογοήτευσή του αποκλεισμού.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα