back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης και επίσημα ο Σουάρες

Διαβάστε επίσης

Ο Λουίς Σουάρες είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης και ετοιμάζεται για το νέο ξεκίνημα της καριέρας του, παίζοντας υπό τις οδηγίες του Τσόλο Σιμεόνε.

Ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης με κάθε επισημότητα ο Λουίς Σουάρες. Έπειτα από έξι απολύτως επιτυχημένα χρόνια στην Μπαρτσελόνα, όπου κατέκτησε 13 τρόπαια, έχοντας 198 γκολ και 109 ασίστ σε 283 συμμετοχές, ο Ουρουγουανός αποχαιρετά τους «μπλαουγκράνα» και ετοιμάζεται να «δαγκώσει» φορώντας τα «ροχιμπλάνκο» της Ατλέτικο  του Τσόλο Σιμεόνε.

Ο Σουάρες δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν και άλλαξε ποδοσφαιρική γειτονιά. Στα ταμεία των μπλαουγκράνα θα μπουν έως και 6.000.000 ευρώ σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων του με τη φανέλα της Ατλέτικο. Είναι μια μετακίνηση που οι Ισπανοί την συγκρίνουν με την περίπτωση του Νταβίντ Βίγια, ο οποίος έκανε το ίδιο δρομολόγιο το 2013.

Ο Σουάρες υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών με τους ροχιμπλάνος της ισπανικής πρωτεύουσας, ενώ οι καθαρές ετήσιες απολαβές του ανέρχονται σε 9.000.000 ευρώ.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου του αντίο του στους Καταλανούς το μεσημέρι της Πέμπτης (24/9), ενώ θα παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα την Παρασκευή (25/9).

 

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα