back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ώρα Ευρώπης για την ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Από την Ελβετία ξεκινάει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ, κόντρα στη Σεντ Γκάλεν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ΑΕΚ απόψε φοράει το ευρωπαϊκό της κοστούμι και καλείται να υπερβεί το εμπόδιο της Σεντ Γκάλεν για να βρεθεί στα πλέι οφ του Europa League.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στην Ελβετία τη Σεντ Γκάλεν στις 21.30, Cosmote Sport 2, στον 3ο προκριματικό του Europa League με φόντο τους ομίλους της διοργάνωσης στους οποίους καλείται να επιστρέψει για να ξαναφτιάξει το ευρωπαϊκό της προφίλ.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν άνοιξε τα χαρτιά του και στη συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε σχετικά, η απάντηση του ήταν «περιμένετε και θα δείτε».

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τον Τσιντώτα κάτω από την εστία, τους Χνιντ, Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα στην άμυνα και τους Ινσούα, Μπακάκη στις πτέρυγες. Στο κέντρο θα είναι ο Μάνταλος με τους Σιμόες και Κρίστιτσιτς, ενώ μπροστά οι Ολιβέιρα και Λιβάγια.

Από την άλλη φαίνεται η Σεντ Γκάλεν θα έχει στη διάθεση της τα επιθετικά της όπλα. Η 11αδα της θα αποτελείται από τους Βατκόβιακ (Τ). Ζίγκι – Κράουχι, Στεργίου Φάζλιγι, Μουχεΐμ – Γκέρτλερ, Κιντιγιά, Στίλχαρτ – Ριμπέιρο – Γκιγμενό, Ντουά.

Διαιτητής της αναμέτρησηε είναι ο Ισπανός, Ερνάντεθ με βοηθούς τους Ναράνιο και Ροντρίγκεθ και τέταρτο τον Ρόχας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα