back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Να πάρει προβάδισμα πρόκρισης θέλει ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ομόνοια στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τα play off του Champions League και ψάχνει μία καθαρή νίκη για να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι στο αποψινό παιχνίδι ψάχνουν καθαρή νίκη προκειμένου να πάρουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης και ουσιαστικά να κάνουν το πρώτο και αποφασιστικότερο βήμα για τους ομίλους. Από την άλλη η Ομόνοια θέλει με τη σειρά της να βρεθεί εκείνη στην επόμενη φάση για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Ολυμπιακό, που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει με τον Σα στο τέρμα και τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας στην άμυνα. Στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, με τον Φορτούνη μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί, έχοντας στα πλάγια της επίθεσης, από δεξιά τον Μασούρα και αριστερά τον Βαλμπουενά.

Από την άλλη στην ενδεκάδα της Ομόνοιας που προχώρησε σε 11 αλλαγές στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Λάρνακας θα είναι όπως όλα δείχνουν: Φαμπιάνο, Χούμποσταν, Λούφτνερ, Λαγκ, Λέζιακς, Τζόρντι Γκόμεθ, Βίτορ Γκόμες, Μποτεάκ, Τιάγκο, Παπουλής και Κακουλλής.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα