back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εισβολή αγνώστων στο πολιτικό γραφείο του Ν. Μηταράκη – Έγραψαν συνθήματα

Διαβάστε επίσης

Ομάδα αγνώστων μπήκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, στο Κολωνάκι.

Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και στη συνέχεια αποχώρησαν.  Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγο αργότερα αναρτήθηκε ανακοίνωση του Ρουβίκωνα, με τίτλο «Να έχετε τη μοίρα τους» στο προφίλ στελέχους της ομάδας, που αναφέρεται στο μεταναστευτικό και στην πυρκαγιά στη Μόρια.

Στ. Πέτσας: Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την Κυβέρνηση

«Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την Κυβέρνηση και προκαλούν τους πολίτες», σχολίασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ολόκληρη η δήλωση: «Καταδικάζουμε την αποψινή επίθεση στο Γραφείο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη. Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την Κυβέρνηση και προκαλούν τους πολίτες».

«Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη. Άθλιες πράξεις εκφοβισμού δεν πρόκειται να “τρομάξουν” κανένα μας», σημειώνει σε μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Με ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος Tύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης καταδίκασε την επίθεση, χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτη». Ο κ. Γαϊτάνης ανέφερε συγκεκριμένα: «Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση στο Γραφείο του @nmitarakis. Τέτοιες πράξεις στρέφονται εναντίον της Δημοκρατίας».

Απόστολος Χονδρόπουλος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα