back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Διπλό” του ΟΦΗ στη Λαμία

Διαβάστε επίσης

Το αυτογκόλ του Βύντρα (35′) και η κεφαλιά του Σαρντινέρο (72′) χάρισαν στον ΟΦΗ το διπλό κόντρα στη Λαμία, που μείωσε απλά στο 95′, με πέναλτι του Ρόμανιτς

Η Λαμία είχε τις ευκαιρίες, ο ΟΦΗ έβαζε τα γκολ και έφυγε με το πολύτιμο διπλό (1-2) από το «Αθανάσιος Διάκος». Οι Κρητικοί πιο αποτελεσματικοί, δέχθηκαν με… μεγάλη χαρά και το απίθανο αυτογκόλ του Λουκά Βύντρα και σταδιακά έχτισαν προβάδισμα εύκολης νίκης στη Φθιώτιδα.

Τα εύκολα, που έγιναν δύσκολα στο φινάλε, όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του καλύτερου παίκτη τους, του Ρόμανιτς, αλλά και πάλι στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα διάρκειας… 100 λεπτών έχασαν ευκαιρία με τον Μπεχαράνο για να πάρουν έστω τον βαθμό που δικαιούνταν, βάση απόδοσης και ευκαιριών.

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Διαιτητής: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

Σκόρερ: 95′ πέναλτι Ρόμανιτς-35′ αυτογκόλ Βύντρα, 72′ Σαρντινέρο.

Κίτρινες: Σκόνδρας, Νέιρα, Μπεχαράνο.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας (66′ Προβυδάκης), Σαραμαντάς, Βύντρα, Αντετζο, Νιασέ (76′ Παλαναντισβίλι), Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (76′ Κωστίκας), Βιγιάλμπα (64′ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Καραμάνος (46′ Χατζηστραβός).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής (61′ Σολίς), Σακόρ (61′ Μεγιάδο), Νέιρα, Ναμπί, Στάικος (61′ Σαρντινέρο), Γκαργκαλατζίδης (77′ Γρίβας).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα