back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αθήνα 9.84 – Ετήσιο Συνέδριο Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδος

Διαβάστε επίσης

Στο αμφιθέατρο του ΑΘΗΝΑ 9.84 “Μιλτιάδης Έβερτ” διεξάγεται σήμερα, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για τον κορονοϊό, το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδος, το οποίο περιλαμβάνει και εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

«Είναι μια πολύ καλή συγκυρία τα δημοτικά ραδιόφωνα επιτέλους να αποκτήσουν την αισιοδοξία αλλά και το κύρος που τους επιβάλλεται προκειμένου να κάνουμε δυναμικά όλες τις παρεμβάσεις πανελλαδικά όπου χρειάζεται» σημείωσε η Πρόεδρος του Αθήνα 9.84 Νίκη Αραμπατζή προσθέτοντας ότι «πολλά δημοτικά ραδιόφωνα είναι αυτά τα οποία θα εισέλθουν εκ νέου στην διαδικασία της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοφώνων με τις τροποποιήσεις που θα κάνουμε με νομοθετικές πρωτοβουλίες».

Ο Ιωακείμ Καλλιβρούσης, αναπληρωτής αντιπρόεδρος του 9.84 και υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος, περιέγραψε τους στόχους που έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητα:
Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Σε κάθε περίπτωση να βοηθήσουμε ραδιόφωνα τα οποία λειτουργούν και δεν έχουν προσαρμοστεί στο νόμιμο καθεστώς – που οφείλουν να προσαρμοστούν- στο να μετατραπούν σε εταιρείες ειδικού σκοπού και να βοηθήσουμε τους δήμους που θέλουν να δημιουργήσουν τα δικά τους δημοτικά ραδιόφωνα.

«Σε μια περίοδο υπερσυγκέντρωσης των μέσων ενημέρωσης, τα δημοτικά ραδιόφωνα παραμένουν μια όαση στην ενημέρωση. Νομίζω ότι τώρα, όσο ποτέ, πρέπει να παραμείνει ο δημόσιος χαρακτήρας τους και αυτά τα ραδιόφωνα να μετατραπούν σε ραδιόφωνα ειδικού σκοπού», τόνισε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα