back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοιχτή πρόσκληση για 2 καταστήματα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Διαβάστε επίσης

Δύο από τα καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης είναι πλέον διαθέσιμα και καλούν φρέσκες επιχειρηματικές ιδέες που συνδυάζουν ένα βιώσιμο πλάνο με ενέργειες κοινωνικής καινοτομίας. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Υποβολή αιτήσεων έως Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 , 11.00 π.μ.

Η πρόσκληση

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ομάδες ή άτομα που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης ως εμπορική στέγη και να γίνουν μέρος της αναβίωσης του ιστορικού κτηρίου.

Επιχειρήσεις και οργανισμοί που είτε δραστηριοποιούνται ήδη, είτε είναι υπό σύσταση, είτε βρίσκονται σε στάδιο επέκτασης του κύκλου εργασιών τους και θέλουν να είναι οι «κάτοικοι» της Δημοτικής Αγοράς για τα επόμενα χρόνια, είναι ευπρόσδεκτοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη χρήση δύο εκ των καταστημάτων της Αγοράς, αποτελώντας την καρδιά του εμπορικού πυλώνα του συγκεκριμένου εγχειρήματος

Δεκτές γίνονται προτάσεις που αφορούν καταστήματα εμπορικής δραστηριότητας με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον διασφαλίζοντας παράλληλα ένα  βιώσιμο πλάνο ανάπτυξης. Επιχειρήσεις που συνδυάζουν κλασικές επιχειρηματικές ενέργειες με μια πρόταση κοινωνικής καινοτομίας.

Η ανοιχτή πρόσκληση διέπεται από τις αρχές που προκύπτουν από τη σύμβαση παραχώρησης της Δημοτικής Αγοράς από το Δήμο Αθηναίων στο Impact Hub Athens.

Οι χώροι που διατίθενται είναι:

  • 1 χώρος/κατάστημα των 13 τ.μ.
  • 1 χώρος/κατάστημα των 18 τ.μ.

 Τι προσφέρεται

Α. Κοινόχρηστα έξοδα [ρεύμα κοινοχρήστων χώρων, ίντερνετ, καθαριότητα και φύλαξη του κεντρικού χώρου, τουαλέτα ΑμεΑ, τουαλέτες κοινού και προσωπικού εργαζομένων στη Δημοτική Αγορά)

Β. Προώθηση της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης μέσω όλων των επικοινωνιακών εργαλείων και μέσων που χρησιμοποιεί το Impact Hub, καθώς και μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με τοπικά και διεθνή μέσα επικοινωνίας και διαφημιστικές εταιρείες.

Γ. Οργάνωση και συντονισμός εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων (όπως μαθήματα Ρομποτικής, μαθήματα Χορωδίας και Ορχήστρας εμπνευσμένα από το El Sistema Greece, συναυλίες, εκθέσεις, δραστηριότητες για τα παιδιά, Pop Up Markets κ.α.)

Δ. Επιστασία του κτιρίου, υποδοχή/φιλοξενία επισκεπτών. Μέσα από την ομάδα των hosts και τη λειτουργία ενός Info Point οι επισκέπτες θα μπορούν να ξεναγούνται στους χώρους της Δημοτικής Αγοράς, να μαθαίνουν την παλιά και τη σύγχρονη ιστορία της.

Ε. Αποθηκευτικοί χώροι. Για κάποια από τα καταστήματα και ανάλογα με τη δραστηριότητα προσφέρεται και αποθήκη 10 τ.μ. στον υπόγειο χώρο της Αγοράς.

Τιμολογιακή πολιτική

Τα ενοίκια είναι μηνιαία και κυμαίνονται από 320€/μήνα έως 520€/μήνα ανάλογα το μέγεθος του καταστήματος.
Tο οικονομικό αντάλλαγμα συνεισφέρει αποκλειστικά στη λειτουργία και τη συντήρηση της Δημοτικής Αγοράς.

Πληροφορίες

Impact HUB Athens

Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 28, 10554
Αθήνα, Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 210 32 10 146
Email: [email protected]

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα