back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοινώνονται στις 26 Σεπτεμβρίου οι νικητές των διαγωνισμών του Athens Photo World 2020 

Διαβάστε επίσης

Η ανακοίνωση των φετινών νικητών για το Διεθνές Βραβείο Φωτοδημοσιογραφίας «Yannis Behrakis» 2020 όσο και στον διαγωνισμό για το Βραβείο Athens Photo World 2020 θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00.

Η συμμετοχή σε αμφότερους τους διαγωνισμούς ήταν ηλεκτρονική, εγγυώμενη την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των κριτών.

Τόσο στον διαγωνισμό για το Διεθνές Βραβείο Φωτοδημοσιογραφίας «Yannis Behrakis» 2020 όσο και στον διαγωνισμό για το Βραβείο Athens Photo World 2020 η υψηλής ποιότητας φωτογραφίες των εκατοντάδων φωτορεπόρτερ που συμμετείχαν ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Οι δύο κριτικές επιτροπές αποτελούμενες από τους Ελισάβετ Σαρίδου Μπεχράκη, Alice Grabiner, Enric Marti και Ahmad Mahood για το Διεθνές Βραβείο «Yannis Behrakis» και τους Λουίζα Γκουλιαμάκη, Γιάννη Κόντο και Παύλο Φυσάκη για το Βραβείο APW έχουν ήδη επιλέξει τους δύο μεγάλους νικητές για τα βραβεία των 15.000€ και 5.000€ αντίστοιχα.

Οι φωτογράφοι που διακρίθηκαν ως φιναλίστ στους δύο διαγωνισμούς είναι οι (με αλφαβητική σειρά): ο Fabio Bucciarelli, η Nariman Ayman El-Mofty και ο Chery Dieu Nalio για το Διεθνές Βραβείο “Yannis Behrakis” και οι Δημήτρης Μιχαλάκης, Αντώνης Πασβάντης και Byron Smith για το Βραβείο Athens Photo World. Οι φωτογραφικές δουλειές και των έξι φωτογράφων θα παρουσιαστούν σε προβολή κατά την εκδήλωση.

Heidi Levine (Λωρίδα της Γάζας)

Η προσέλευση και η συμμετοχή στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα μέτρα υγειονομικής προστασίας που θα ισχύουν σχετικά με τις εκδηλώσεις και τις συναθροίσεις και θα ανακοινωθούν στο κοινό εγκαίρως, τόσο από το Athens Photo World όσο και από το ΚΠΙΣΝ.

Η εκδήλωση θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) μέσα από την ιστοσελίδα (www.snfcc.org) και τα social media του ΚΠΙΣΝ και του APW με επιλογή ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα