back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βουλή:Ερώτηση του Κινήματος Αλλαγής για τα κονδύλια του προσφυγικού-μεταναστευτικού

Διαβάστε επίσης

Ποια είναι τα ακριβή ποσά που έχει λάβει η χώρα μας από κάθε πηγή,ευρωπαϊκή και διεθνή, για τη διαχείριση του προσφυγικού- μεταναστευτικού από το 2015 έως και το 2019, ζητούν να πληροφορηθούν με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, επτά βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, με πρώτο υπογράφοντα τον Γιώργο Παπανδρέου.

Οι βουλευτές,ζητούν επίσης από τους συναρμόδιους υπουργούς, να καταθέσουν αναλυτικά στοιχεία με τα ποσά που διέθεσαν για το νησί της Λέσβου και ειδικά για το ΚΥΤ της Μόριας, αλλά και για την χρηματοδότηση ΜΚΟ για πάσης φύσεως δράσεις και προγράμματα που αφορούν το συγκεκριμένο νησί.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας και επικαλούνται οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής,φαίνεται ότι η χώρα μας έχει λάβει τόσο από την Ευρώπη – μεταξύ άλλων και μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ), του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ΤΕΑ) και του Μηχανισμού Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης της Ε.Ε. – όσο και άλλη διεθνή βοήθεια, τα προηγούμενα χρόνια, περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ για το προσφυγικό-μεταναστευτικό,χρήματα που, μεταξύ άλλων,διαχειρίστηκαν και ΜΚΟ.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα