back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σίμος: «Ευκαιρία για μια ακόμη υπέρβαση»

Διαβάστε επίσης

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για τον αυριανό μεγάλο αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως δήλωσε με βεβαιότητα ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σίμος, στη συνέντευξη Τύπου.

«Είναι ευκαιρία για μια ακόμη υπέρβαση για την ομάδα μας. Είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα», τόνισε. Παράλληλα μίλησε για:

-το πώς θα παραταχθεί ο ΟΦΗ: «Με τον Παναιτωλικό δεν είχαμε ηρεμία. Έχουμε αναλύσει τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία. Το αυριανό παιχνίδι δεν θα έχει σχέση με τον Παναιτωλικό. Για να υπάρξει και άλλο παιχνίδι στην Ευρώπη πρέπει να νικήσουμε. Θα δώσουμε το 110% των δυνάμεων. Λίγη υπομονή για το πώςς θα παίξουμε. Θα το μάθουν πρώτα οι ποδοσφαιριστές».

– την προχωρημένη ετοιμότητα του Απόλλωνα: «Μιλάμε για μια ομάδα που έπαιξε 4 φορές σε ομίλους του Europa League. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο. Αύριο όμως έχουμε την ευκαιρία για ακόμη μια αγωνιστική υπέρβαση. Είναι ωραίο που έχουμε αυτή την ευκαιρία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε ακόμη μια υπέρβαση».

-το τι περιμένει από τον αντίπαλο: «Ο αντίπαλος είναι πολύ έμπειρος. Αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι μαζί για χρόνια. Είναι ισχυρό σύνολο. Έχει κάνει μεταγραφές. Ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα. Ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα χαρακτηριστικά τους. Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Κληρώθηκαν δυο ελληνικές ομάδας να αγωνιστούν. Θα περάσει σίγουρα μια, μακάρι να περνούσαν και οι δυο με διαφορετικούς αντίπαλους».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα