back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ρέθυμνο: Συνελήφθη ο ιερέας που έκανε “κήρυγμα” κατά της μάσκας στον αγιασμό νηπιαγωγείου

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη ο ιερέας που εμφανίστηκε σε βίντεο να κάνει κήρυγμα κατά της μάσκας. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα του αγιασμού στο 5ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου ο εν λόγω ιερέας τάχθηκε κατά της χρήσης της μάσκας με αποτέλεσμα σήμερα να συλληφθεί με την κατηγορία της διέγερσης σε απείθεια και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο ιερέας, όπως προκύπτει και από βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου , μιλώντας στα παιδιά  τους γονείς και του εργαζόμενους στο νηπιαγωγείο ισχυρίσθηκε ότι η χρήση της μάσκας είναι αντισυνταγματική και ζήτησε από τους παριστάμενους να μην φορούν μάσκες για τον κορονοιό . Eνώ η συντριπτική πλειονότητα γονιών και παιδιών τηρούσε το μέτρο για χρήση μάσκας στον χώρο του σχολείου, ο ιερέας σε έντονο ύφος έκανε «κήρυγμα» στους γονείς λέγοντας ότι “δεν κάνουν συλλαλητήριο κατά της μάσκας” και ότι θα «καταστρέψουν» τα παιδιά τους.

Όταν οι γονείς άρχισαν να αντιδρούν λέγοντας του πως «εδώ είναι σχολείο» και ότι δεν μπορεί να κάνει κατήχηση τους κατηγόρησε πως κάνουν πορείες υπέρ των ομοφυλόφιλων, για τον Φύσσα, για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, αλλά όχι κατά της μάσκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί, ο ιερέας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και ακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες προχωρώντας στην προσαγωγή του έπειτα από καταγγελίες.

«Μη δίνετε μεγάλη αξία, δεν είναι μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι μέσα μαζικής εξαπάτησης… Θα έρθω σπίτια σας, θα κάνω περιοδεία και θα έρθω με στοιχεία και αποδείξεις… ούτε μάσκα, είναι αντισυνταγματικό, μπορείς να τον πας στον φυσικό δικαστή αν σε γράψει, να τους κάνεις μήνυση…», ήταν αυτά που είπε στο νηπιαγωγείο ο ιερέας, μεταξύ άλλων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα