back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Να βάλουμε όλοι ένα χεράκι για Καθαρές Θάλασσες και Ακτές

Διαβάστε επίσης

Παράκτιο και υποβρύχιο εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας «Φρεαττύδα», το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί διοργανώνει ο οργανισμός προστασίας του περιβάλλοντος HELMEPA, στο πλαίσιο του θεσμού «Ημέρες Θάλασσας» του δήμου Πειραιά.

Στην δράση συμμετέχουν ευαισθητοποιημένοι δημότες και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων (ΣΕΒ), τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού, που έχουν τεθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού θα γίνει ενημέρωση των εθελοντών για το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης, καταγραφή των συλλεχθέντων απορριμμάτων σε δελτία καταγραφής και διαχωρισμός των ανακυκλώσιμων.

«Ημέρες Θάλασσας 2020»

Ο δήμος Πειραιά διοργανώνει από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου για 6η συνεχόμενη χρονιά τις «Ημέρες Θάλασσας 2020», σειρά  εκδηλώσεων με επίκεντρο τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του Πειραιά, με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων της πόλης. 

Οι «Ημέρες Θάλασσας 2020» αποτελούν έναν από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς για τον Πειραιά και προσφέρουν ένα τετραήμερο δωρεάν εκδηλώσεων για όλους. Περιλαμβάνουν μουσικοχορευτικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, ξεναγήσεις, συνέδρια και άλλες εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα