back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ε. Μουτάφη: «Στην “Όμορφη Πόλη” ακούγονται τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, που δεν έχουν μελοποιηθεί και είναι συγκλονιστικά»

Διαβάστε επίσης

Η “ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ” του Μίκη Θεοδωράκη που υμνήθηκε από κοινό και κριτικούς, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, επέστρεψε στο ΗΡΩΔΕΙΟ για δύο μοναδικές παραστάσεις, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Λίγες ώρες πριν την τελευταία παράσταση, η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη περιγράφει στον Αθήνα 9.84 και στην Αθηνά Κορλίρα τον ενθουσιασμό της για αυτή τη δουλειά.

«Η εμπειρία στην Ακρόπολη για τους θεατές αλλά και για εμάς που συμμετέχουμε είναι σπουδαία. Πρόκειται για μια παράσταση η οποία ήταν sold out στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Ήταν να συνεχίσουμε τον Μάιο, αλλά λόγω του covid το αναβάλλαμε. Τώρα έχουμε την χαρά και την ευτυχία αυτήν την υπέροχη δουλειά να την παρουσιάσουμε στο Ηρώδειο κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης» ανέφερε η κ Μουτάφη.

«Ο Γιώργος Βάλαρης σε συνεργασία με τον μεγάλο μας συνθέτη έχουν κάνει κάτι εξαιρετικό. Δεν είναι η αναβίωση της “Όμορφης πόλης” του 1962, είναι μια σύγχρονη πόλη που πέρα από τα τραγούδια και τις συνθέσεις του Μίκη, τους σπουδαίους τραγουδιστές μας και την Λαϊκή Ορχήστρα «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» Ερμηνεύουμε τραγούδια ,τα οποία δεν έχουν μελοποιηθεί και τα οποία είναι συγκλονιστικά.

Πρόκειται για μια παράσταση που εξυμνεί την αγάπη, τον έρωτα, την ξενιτιά, τον ίδιο τον άνθρωπο» κατέληξε η κ Μουτάφη.

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα