back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εθελοντική αιμοδοσία από Περιφέρεια Αττικής – «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Διαβάστε επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σήμερα, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρες 10:00-14:00, στον Ιερό Ναού Αγίας Φωτεινής Ιλισού (Καλλιρρόης 1).

Στόχος της αιμοδοσίας είναι η ενίσχυση της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργηθεί από το Μάιο 2020 με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται επίσης από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΟΣΕΑ.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει σε αίμα και απευθύνει κάλεσμα ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης όλων των πολιτών.

Σε δηλώσεις του επισημαίνει τα εξής:

«Σε αυτή την κρίσιμη υγειονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, είναι ανάγκη όλοι να κάνουμε πράξη τη προσφορά αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης προκειμένου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, να μπορεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες εκείνων, που χρειάζονται μετάγγιση αίματος.

Καλούμε, όλους που μπορούν να δώσουν αίμα, να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία. Λίγα λεπτά είναι αρκετά για να συμβάλουμε σε μια εθνική προσπάθεια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα