back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 09-09-2020

Διαβάστε επίσης

Κανείς δεν πεθαίνει όταν η μνήμη μένει ζωντανή. Η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θυμούνται το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα απόψε στις 20.30 με τη συναυλία «Σε στυλ να μην ξεχνιόμαστε» στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Θα μοιραστούν στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στη μουσική αλλά και τραγούδια του ακριβώς έναν χρόνο μετά το τελευταίο αντίο στον Λαυρέντη. Μια συναυλία-γιορτή , μια συναυλία-τιμή στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Γενική είσοδος 15 ευρώ.

Τη νέα ανοιχτή σκηνή στο Σχολείον της Αθήνας-Ειρήνη Παπά στην Πειραιώς, συστήνει το Εθνικό Θέατρο στο Αθηναϊκό κοινό μέσα από την καλοκαιρινή παραγωγή “Πέρσες” του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Παίζουν μεταξύ άλλων , Νίκος Καραθάνος, Λυδία Κονιόρδου, Λαέρτης Μαλκότσης, Αργύρης Ξάφης και Αργύρης Πανταζάρας.

Και κλείνουμε με μια μουσική παράσταση για πεινασμένα άγρια θηρία. Το μουσικό συγκρότημα Χαΐνηδες φέρνει τη δύναμη της Κρήτης απόψε στις 9 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Εισιτήρια από 8 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα