back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 03-09-2020

Διαβάστε επίσης

Στο Γκάζι και την ανανεωμένη ταράτσα του Gazarte μας οδηγεί η πρώτη πρόταση για σήμερα. Το ελληνικό gypsy σουίνγκ τζαζ μουσικό συγκρότημα Gadjo Dilo από σήμερα και κάθε Πέμπτη, θα βρίσκονται εκεί με το μοναδικό Manouche De Grec ήχο τους. Ώρα έναρξης 9.30, είσοδος 8 ευρώ.

Οι Βάκχες του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη ανεβαίνουν απόψε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας τους. Ο βραβευμένος με Κάρολος Κουν σκηνοθέτης, τοποθετεί τη δράση μέσα σε μία παραμελημένη παιδική χαρά, όπου βασιλεύει ο νεαρός Πενθέας. Παίζουν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης και η Ρούλα Πατεράκη. Ο συνθέτης της παράστασης Στέφανος Κορκολής θα βρεθεί στη σκηνή μαζί με τον πολυπληθή θίασο. Ώρα έναρξης 9, εισιτήρια από 12 ευρώ

Μια ακόμη κλασική ταινία προβάλλεται σε ψηφιακή επανέκδοση. Η ταινία Σαμπρίνα επανέρχεται στους κινηματογράφους από την Odeon. Ο Μπίλι Γουάιλντερ φέρνει στη μεγάλη οθόνη το θεατρικό «Sabrina Fair» του Σάμιουελ Τέιλορ και παραδίδει μία διαχρονική ρομαντική κομεντί με υπέροχες ερμηνείες. Πρωταγωνιστούν η Όντρεϊ Χέπμπορν, ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και ο Γουίλιαμ Χόλντεν.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα