back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαγκουάιρ: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν έκανα κάτι λάθος»

Διαβάστε επίσης

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έσπασε τη σιωπή του για όσα συνέβησαν στη Μύκονο. Μιλώντας στο BBC, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως δεν έκανε τίποτε λάθος και κατήγγειλε κακομεταχείριση και υπέρμετρη χρήση βίας από την αστυνομία που τον συνέλαβε.

«Ήταν τρομερό να ακούς την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ πως χρωστάω κάποια απολογία, σε κανέναν. Η απολογία είναι κάτι που πρέπει να κάνεις όταν έχει συμβεί κάποιο λάθος.

Δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει αυτό που έζησα. Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία έχει φέρει σε δύσκολη θέση ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου, μετανιώνω που έβαλα την ομάδα και τους οπαδούς σε όλο αυτό, όμως δεν έκανα κάτι λάθος. Βρέθηκα σε μια κατάσταση που μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα, οπουδήποτε.

Με χτύπησαν πολύ στα πόδια, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Πανικοβλήθηκα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, ένιωσα ότι τελείωσε η καριέρα μου. Προσπάθησα να ξεφύγω, αλλά είχα χειροπέδες χωρίς να γνωρίζω ποιοι ήταν αυτοί που είχαν συλλάβει», ανέφερε ο 27χρονος άσος, που τιμωρήθηκε σε φυλάκιση 21 μηνών με αναστολή για βιαιοπραγία, αντίσταση κατά της αρχής και απόπειρα δωροδοκίας.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα