back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αγώνας να κρατηθεί στη ζωή ο Ναβάλνι – Ανησυχία Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαβάστε επίσης

Οι γιατροί, που έχουν αναλάβει τον Ρώσο αντιπολιτευόμενο Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος βρίσκεται στην εντατική νοσοκομείου της Σιβηρίας, κάνουν τα πάντα «για να σώσουν τη ζωή» του δήλωσε σε δημοσιογράφους ο υποδιευθυντής του νοσηλευτικού αυτού ιδρύματος.

«Οι γιατροί κάνουν τα πάντα, αγωνίζονται πραγματικά για να σώσουν τη ζωή του», σημείωσε ο Ανατόλι Καλινιτσένκο, ο οποίος είναι υποδιευθυντής του νοσοκομείου του Ομσκ στη Σιβηρία, στο οποίο εισήχθη ο Ναβάλνι.

Υπενθυμίζεται  ότι ο 44χρονος επικριτής του Κρεμλίνου διακομίσθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε ξαφνικά ενώ βρισκόταν στο αεροπλάνο, ενώ το περιβάλλον του καταγγέλλει ότι τον δηλητηρίασαν.

Εν τω μεταξύ την ανησυχία του σχετικά με τις υποψίες ότι δηλητηριάστηκε ο αντιπολιτευόμενος Ρώσος πολιτικός Ναβάλνι εξέφρασε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Μπορέλ.

«Ανησύχησα όταν πληροφορήθηκα για την υποψία ότι δηλητηριάστηκε ο Αλεξέι Ναβάλνι», έγρανψε ο Μπορέλ σε μήνυμά του στο Twitter. «Αν επιβεβαιωθεί, αυτοί που ευθύνονται θα πρέπει να λογοδοτήσουν». «Του εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση», πρόσθεσε ο Μπορέλ.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα