back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στον Αθήνα 9.84: “Είμαστε στην αρχή του δεύτερου κύματος της πανδημίας”

Διαβάστε επίσης

“Είμαστε στην αρχή του δεύτερου κύματος της πανδημίας” προειδοποίησε- μέσω του Αθήνα 9.84 -ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για τον τριπλασιασμό του αριθμού των διασωληνωμένων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

“Το ανησυχητικό είναι ότι έχει τριπλασιαστεί ο αριθμός των διασωληνωμένων. Είμαστε στην αρχή του δεύτερου κύματος της πανδημίας” τόνισε στον Αθήνα 9.84 και τον Γιάννη Λαβράνο ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. “Εάν ακολουθήσουμε τα τρέχοντα μέτρα προστασίας, μπορούμε να αποφύγουμε την επιβολή νέων μέτρων” πρόσθεσε.

Ο κ. Εξαδάκτυλος πρότεινε όποιος επιστρέφει από τις καλοκαιρινές διακοπές να αυτοπεριοριστεί επτά ημέρες ή να χρησιμοποιεί αυστηρά τη μάσκα του για επτά ημέρες.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων ο Πρόεδρος του ΠΙΣ, είπε “δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι τα δεδομένα της πανδημίας τον Σεπτέμβριο, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά. Δεν θα είναι η ίδια κατάσταση με τη σημερινή. Τα κρούσματα τον Σεπτέμβρη ή θα ξεφύγουν προς τα πάνω ή θα τα τιθασεύσουμε προς τα κάτω, τηρώντας τα μέτρα προστασίας”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα